Contact

Benefiet scratch
Ein deutsches Requiem - Johannes Brahms


Zaterdag 25 mei 2024

Oude Kerk te Delft

Op zaterdag 25 mei 2024 zal Ein deutsches Requiem van Johannes Brahms in één dag gerepeteerd én uitgevoerd worden.
De scratch wordt georganiseerd door de Rotary Delft Vrijhof en de opbrengst van deze dag wordt geschonken aan het project TeamUp van Save the Children en aan Stichting vrienden van Lviv. Meer informatie daarover is te vinden op www.meezingenindelft.nl.

 

Onder leiding van onze dirigent Robert van der Vinne en met de medewerking van solisten Christina Völtl (Sopraan) en Alexander Broekhoven (Bariton) belooft dit een muzikaal spektakel te worden. De uitvoering wordt begeleid door het Delfts Symphonie Orkest.

Cantarella zal vanaf maart 2024  haar repetities besteden aan Ein deutsches Requiem van Johannes Brahms.

Als voorbereiding op de scratch van 25 mei in de Oude Kerk nodigt Cantarella je van harte uit om als projectlid mee te oefenen. Je wordt verwelkomd en begeleid door de mentor van de stemgroep waarin je gaat zingen. Een geweldige kans om te ervaren hoe het is om in een groot koor onder professionele begeleiding te zingen en  samen naar een fantastische uitvoering toe te werken. 

Onze repetities worden gehouden op dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1 te Delft.

Meld je aan voor de repetities op dinsdagavond door je naam en emailadres in te vullen, we nemen z.s.m. contact met je op.

De kosten voor de repetities bedragen €50, inclusief koffie en thee in de pauzes.
Vergeet niet je hier in te schrijven voor de scratch. 
De kosten voor het meedoen aan de scratch op 25 mei zijn €39,50 plus vrijblijvend een aanvullende bijdrage voor het goede doel.
Voor informatie en reacties kunt u contact opnemen

met ons secretariaat.

Secretariaat

Telefoon: 06 5354 5475

Email: secretariaat@cantarella.nl

Postadres

Secretariaat Cantarella
Hof van Delftlaan 118
2613 BS Delft

Repetitieruimte

Hofkerk
Cort van der Lindenstraat 1
2613 WP Delft

Repetities

Dinsdagavond 20:00 – 22:15

Volg ons op

Contact