Lid worden

Wekelijks samen zingen

Zingen is leuk en ontspannend. Samen zingen nog meer. Bovendien werk je met z’n allen toe naar een mooie uitvoering. Natuurlijk vergt het voorbereiden van een werk inspanning, maar je krijgt er veel voor terug. 

Wie zingt, zet z’n dagelijkse beslommeringen even opzij. Diverse onderzoeken laten zien dat muziek maken bovendien een gunstige invloed heeft op onze mentale conditie. Muziek maakt slim!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor alle stemgroepen. We willen de omvang van het koor behouden èn het koor graag verjongen. 

Op dit moment bereiden we ons voor op de Matthäus Passion van Bach. 

Cantarella groepsfoto

De repetities zijn op dinsdagen van 20:00 tot 22:15 in het Voorhuis, Voorstraat 64 in Delft. Klik hier voor de ligging op Google maps.

We onderbreken elk jaar de repetities gedurende de zomervakantie van het basisonderwijs. Meer informatie: secretariaat@cantarella.nl

Meezingen

Je bent van harte welkom om eens mee te repeteren. 

J.S. Bach - Matthäus Passion

8 april 2022

Kennismaken

Wekelijks zingen is leuk en ontspannend. Bovendien werk je met z’n allen toe naar een mooie uitvoering. Natuurlijk vergt het voorbereiden van een werk inspanning, maar je krijgt er veel voor terug. Wie zingt, zet z’n dagelijkse beslommeringen even opzij. Diverse onderzoeken laten zien dat muziek maken bovendien een gunstige invloed heeft op onze mentale conditie. Muziek maakt slim!
Op dit moment bereiden we ons voor op The Armed Man van Karl Jenkins.
Zie verder op pagina Actueel.

 

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle stemgroepen want we willen een groot koor blijven. De repetities zijn op dinsdagen van 20:00 tot 22:15 in het Voorhuis, Voorstraat 64 in Delft. Klik hier voor de ligging op Google maps. De repetities worden dit jaar in de zomer onderbroken van 15 juli tot 3 september.

Meer informatie: secretariaat@cantarella.nl

Kennismaken?

Je bent van harte welkom om eens mee te repeteren. 

scroll to top