Kennismaken

Sinds 1958

Cantarella behoort tot de belangrijkste koren van Delft. Tenminste éénmaal per jaar geven wij een groot concert met koorwerken uit de brede muziekgeschiedenis. Daarbij worden we begeleid door een professioneel orkest en solisten. Het koor staat onder leiding van Dennis Broeders, die ons doelgericht en ontspannen naar het resultaat begeleid.

Het is mogelijk om vrijblijvend kennis te komen maken door het bijwonen van één of enkele repetities. Als u vooraf een mailtje stuurt aan secretariaat@cantarella.nl, dan zorgen wij ervoor dat u ontvangen wordt. Onze repetities worden gehouden op dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1 te Delft.

Welkom

We horen graag van u hoe de kennismaking is bevallen.  Als u lid wilt worden om voortaan mee te zingen, dan regelen we een afspraak voor een stemadvies. Bij de stemtest zijn de dirigent en een bestuurslid aanwezig.

De  test geeft dirigent en bestuur een beeld van uw stem, de klankkleur, stembereik en vaardigheden. Na de test krijgt u nuttige en opbouwende feedback en wordt beslist of u lid kunt worden van het koor.

Wij hanteren geen leeftijdsgrens. Iedereen ouder dan 18 jaar is welkom. Na de stemtest deelt de dirigent u in overleg in bij de passende stemsoort.

Zie ook bij Lid worden.

Meer informatie:

Peter de Haan 06 5354 5475  secretariaat@cantarella.nl

Meezingen

Je bent van harte welkom om eens mee te repeteren. 

J.S. Bach - Matthäus Passion

8 april 2022

scroll to top